SAP de la 0 la Expert – curs online

Incepand din luna septembrie am hotarat sa ma dedic intr-o mai mare masura cresterii nivelului de cunostinte al oamenilor care doresc sa lucreze in domeniul SAP sau care lucreaza in acest moment in acest domeniu.

Din aceasta cauza am gandit o curricula de cursuri pe o durata de 200 de ore care sa cuprinda atat informatii pentru consultantii tehnici, cat si pentru consultantii functionali, fie ei la inceput de drum, cu cunostinte medii sau chiar avansati. Cunostintele pe care urmeaza sa le dobanditi in urma participarii la aceste cursuri va vor fi un real folos pe piata muncii si va vor deschide noi oportunitati profesionale.

De ce am hotarat sa tin aceste cursuri?

Motivat de feedbackurile primite de la participantii de la cursurile anterioare, unde am mentorat peste 100 de persoane, m-am hotarat sa ma adresez unui numar mult mai larg de persoane care isi doresc sa acumuleze cat mai multe informatii in aceasta directie printr-un pachet de webinarii live si cursuri online.

 

 

Cum vor decurge cursurile online?

Fiecare sedinta va avea o durata de 2,5 ore. Din cele 200 de ore,  am hotarat ca cel putin 100 sa aiba loc sub forma de webinarii live, urmand ca la final sa existe si o sesiune de intrebari si raspunsuri. Sedintele vor avea loc in fiecare zi luni si joi de la ora 19 la 21:30. Perioada este aceeasi si in cazul in care vor fi doar cursuri video, acestea urmand sa fie uploadate pe platforma in aceeasi perioada.

Durata cursurilor:

Cele 20 de cursuri online vor incepe din 2 septembrie si vor dura timp de 40 de sapatamani. Cursurile vor fi de forma unor webinarii, adica lectiile vor fi sub forma live video sau doar inregistrari video.

Curricula cursurilor

Avantajele participarii la acest curs

ACCES Sistem DEMO

In primele sedinte ale cursului o să primeşti paşii necesari instalării propriului sistem demo SAP şi a licenţei de utilizare. Astfel vei putea exersa multe dintre lucrurile pe care le vom parcurge in cadrul cursurilor.

RAPORT CALITATE-PRET

Ne dorim să vă oferim cel mai bun raport calitate-pret. În cadrul cursurilor vom pune foarte mare accent pe întrebările voastre şi pe feedbackurile primite după fiecare lecţie.


LECŢII LIVE-VIDEO SI VIDEO

Toate cele 200 de ore de curs vor fi înregistrate, astfel vei avea ocazia să le revezi oricând. Acest lucru îţi va fi de folos şi dacă nu ai reuşit să participi la toate lecţiile.


Comunitate

În cadrul cursului vom forma o comunitate activa care sa rămână şi dupa finalizarea cursului pentru întrebări şi sfaturi.

Intrebari si raspunsuri legate de curs

Cursul va avea loc în fiecare luni şi joi de la ora 19 la 21:30, timp de 40 saptamani, începand cu data 2 septembrie.  In total vor fi 200 de ore de curs.

Pentru a participa la curs ai nevoie de un calculator şi o conexiune la internet. In ziua cursului vei primi un link pentru conectare.

Inainte de începerea cursului îţi vom trimite paşii necesari pentru instalarea sistemului demo SAP pe care îţi recomandam să îl instalezi pentru a pune ulterior în practică informaţiile pe care le vei primi la curs. Pentru instalarea ai nevoie de un laptop care să aibă minim 8GB de memorie şi 80GB disponibili pe hard.

Webinariile live vor fi înregistrate şi din această cauza nu va fi nici o problemă dacă se va întâmpla să nu poţi participa din diverse motive la o lecţie, urmând ca ulterior să ai acces la toate înregistrarile. Lectiile video vor fi uploadate pe platforma in zilele de luni si joi.

Inscriere curs

Deoarece imi doresc ca la acest curs sa participe cat mai multa lume si astfel sa creasca nivelul de cunostinte din domeniul SAP al consultantilor din Romania, pretul va fi unul mai mult modic pentru multitudinea de informatii care urmeaza sa fie prezentate. In acelasi timp, deoarece cred cu tarie ca a da informatia mai departe reprezinta cheia evolutiei, daca o persoana mai participa impreuna cu un prieten la acest curs, pretul va scadea la jumatate.

Pretul este pe intregul pachetul de 20 cursuri (200 de ore) !

Dupa trimiterea datelor urmează să te contactam sau sa va contactam pentru definitivarea procesului de înscriere. Daca nu primiti un raspuns la cererea de inscriere in maxim 48 de ore, va rugam sa ne scrieti pe contact@saponline.ro

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top
©2015-2019 Saponline.ro - Toate drepturile rezervate