Curs ABAP – reprofilare IT

grupa2

Prezentarea cursului:

Limbajul de programare ABAP (Advanced Business Application Programming) este utilizat pentru realizarea programelor de pe platforma SAP R/3. Acesta este de asemenea destinat să fie utilizat de clienţii SAP pentru a îmbunătăţi aplicaţiile SAP – clienţii pot dezvolta diverse rapoarte personalizate şi interfeţe cu programarea ABAP.

Cui i se adreseaza cursul?

Acest curs se adreseaza tuturor celor care își doresc și au ambiția necesară să învețe un limbaj de programare foarte căutat în ultimul timp în IT sau îşi doresc să îşi îmbunătăţească cunoştinţele pentru a deveni un consultant funcţional experimentat.

De ce SAP?

În acest moment compania SAP deţine softul de tip ERP (Planificarea resurselor intreprinderilor) care este cel numărul 1 la nivel global, având peste 230000 de clienţi.

SAP, principalul jucător al pieței germane de software generează 74% din vânzările primelor 100 de companii germane producătoare de software. Având un puternic brand global, SAP este totodată cel mai mare producător european de software (generând 39% din încasările din software din Europa, Orientul Mijlociu și Africa) și este singurul producător de software din primii 10 cei mai mari jucători globali care nu provine din Statele Unite. (Wikipedia)

Perioada: aprilie – iunie 2019
Data estimativa de start: 22 aprilie 2019
Program sedinţe: în fiecare luni si marti de la ora 18:00 la 21:00

Pret curs: 700 €

Locatie: Bookla Cluj-Napoca
bookla

 

Inscriere curs

 

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

 

Feedbackuri curs:

andreea_onu nicoleta_deac
Ionela adelina_danciu
 corina feedback_bogdan
feedback_kozma feedback_alexandrina

 

Despre SAP Online

SapOnline.ro - Toate materialele de instruire SAP sunt proprietatea SAPOnline.ro. Saponline.ro nu este afiliat SAP AG. SAP este o marca inregistrata SAP AG. SAP AG nu este editorul materialelor de pe acest site si nu este responsabil pentru acestea.

Online acum

There are no users currently online

Cauta un curs

top
©2015-2019 Saponline.ro - Toate drepturile rezervate